VR KARAOKE

Radio Continu

In VR Karaoke van Radio Continu betreedt elke week een nieuwe artiest zingend de looplank. Maar komen ze ook weer veilig beneden?

Het idee

Begin 2019 is Kevin Terpstra, DJ van Radio Continu, binnen komen wandelen bij Purisa. Hij had een leuk idee en vroeg ons om even te brainstormen.
Na aanleiding van een DJ Battle enkele weken eerder kwam Kevin op het idee om het item “VR KARAOKE” te maken.

 

Uitvoering

Purisa heeft de mooie taak gekregen om deze bijzondere ervaringen zowel te filmen als te monteren. Iedere week zorgen wij er voor dat het geheel op een pakkende manier naar aan de fans getoond wordt.

In iedere video zal een Nederlandse artiest één van zijn of haar nummers moeten zingen. Nu klinkt dit niet erg spannend, maar de artiest zal een VR-bril op krijgen, waardoor hij zal denken dat hij op de rand van een 100 meter hoog flatgebouw staat. En dat niet alleen, dan moet de artiest ook nog eens over een klein plankje lopen waardoor ze de afgrond onder zich steeds wat dichterbij zien komen… Dan wordt het zingen van je eigen nummer ineens een heel stuk lastiger.

 

Resultaat

Het resultaat? Hilarische beelden van diverse artiesten waar hun fans van kunnen smullen.
De reacties zijn van zowel artiesten, kijkers als Radio Continu zelf, erg lovend.

Inmiddels zijn er al meerdere opnames geweest en hebben diverse artiesten de plank al bewandeld waaronder; Stef Ekkel, Chris de Roo & De Zware Jongens.

 

Toekomst

Elke vrijdag om 19:00 uur staat er een gloednieuwe aflevering online van VR Karaoke op het YouTube kanaal van Radio Continu.

Purisa blijft verantwoordelijk voor het camerawerk, de montage & de vormgeving. 

Ben je benieuwd naar de resultaten tot nu toe?
Neem dan eens een kijkje op het YouTube kanaal van Radio Continu
https://www.youtube.com/user/radiocontinu/videos

Tot slot!

Wij zijn trots dat ook Radio Continu de samenwerking heeft opgezocht met Purisa.

 

Ben jij op zoek naar een partner die meedenkt met jouw concept en deze zelfs van a tot z kan uitvoeren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@purisa.nl

In verband met het coronavirus hebben wij besloten om onze winkel tot nader orde te sluiten. Dit om onze naaste families, welke tot 1 of meerdere risicogroepen behoren, niet in gevaar te brengen. Onze dienstverlening zal uitsluitend digitaal verder gaan. Wel bieden wij de optie om drukwerk via onze website te bestellen en bij je thuis te laten bezorgen. Ga naar www.purisaprint.nl en ontdek de mogelijkheden. Onze excuses voor het ongemak. - Team Purisa -