Hou van het leven is de nieuwe single van zanger, entertainer & bandparodist John Enter!
Met deze verrassende, gevoelige ballade verrast John de luisteraars en heeft hij al menig hart weten te raken.
Voor de prachtige videoclip is John Enter samen met Purisa Mediavormgeving afgereisd naar het wonderschone Italië en schakelde de hulp in van de wonderschone Carlotta om te figureren.
Het resultaat is een prachtig gevoelig nummer uit de studio van AV audio producties met een prachtige videoclip die zo uit Hollywood zou kunnen komen.

Maar dat is niet het enige! Nee, John Enter zou John Enter niet zijn als er geen knallende feest variant van zijn nummer zou bestaan! Speciaal voor alle zomertentfeesten is er de “Hou van het leven BEUKVERSIE” geproduceerd door Jeroen Hartog & Arjan Venemann.
De videoclip hiervan is opgenomen tijdens het knallende tentfeest van Hulptroep FM in Oosterwolde.

In verband met het coronavirus hebben wij besloten om onze winkel tot nader orde te sluiten. Dit om onze naaste families, welke tot 1 of meerdere risicogroepen behoren, niet in gevaar te brengen. Onze dienstverlening zal uitsluitend digitaal verder gaan. Wel bieden wij de optie om drukwerk via onze website te bestellen en bij je thuis te laten bezorgen. Ga naar www.purisaprint.nl en ontdek de mogelijkheden. Onze excuses voor het ongemak. - Team Purisa -